UitdeKunst! presenteert haar nieuwe huisstijl!!!2019-02-18T11:43:25+02:00

Project Description

In 2018 bestaan wij 25 jaar en dat vieren wij onder andere met een nieuw logo.

In 2018 bestaan wij 25 jaar en dat vieren wij onder andere met een nieuw logo.

‘Art is in the eye of the beholder’ – Kunst ligt in de ogen van de toeschouwer. Vindt je iets mooi? Raakt iets jou? Doe er een lijst omheen en het is kunst! Het vierkante kader in ons nieuwe logo verbeeldt de lijst.
In die lijst kan van alles. Onze opdrachtgevers bepalen de inhoud, wij doen vervolgens ons uiterste best om er met onze vormgeving toegepaste kunst van te maken.
De boodschap speelt hierbij de hoofdrol. Kunst is geen doel op zich. Vandaar ook de plaatsing van ons woordmerk; die valt telkens ’buiten’ het vierkant. Vandaar ook onze naam; Uit de Kunst!. En omdat ons werk natuurlijk al 25 jaar Uit de Kunst! is :-))

Onze identiteit is dynamisch opgebouwd en kan daardoor gemakkelijk in verschillende composities worden weergegeven. Schrik dus niet als je een andere versie van het logo voorbij ziet komen. Dat wil namelijk niet zeggen dat wij ons logo weer hebben aangepast, het is slechts op een andere manier toegepast. Om de herkenbaarheid van de Uit de kunst! te bewaren zijn wij niet veranderd van kleur maar zijn het oranje huisstijl kleur trouw gebleven.